Uddannelsesmesse for unge med særlige behov 2019


En spændende uddannelsesmesse åbner dørene for uddannelses- og skoletilbud til unge med særlige behov, elever fra skolernes specialklasser samt fagfolk og forældre. Udstillere fra hele Danmark er klar til at fortælle om, hvad de kan tilbyde indenfor uddannelserne.

Uddannelsesmessen arrangeres i GIGANTIUM i Aalborg, bag den står UU-Centre fra Vesthimmerland og Aalborg og Ungecenter Mariagerfjord Der vil være fokus på gruppen af unge, som ikke kan gennemføre en ungdomsuddannelse på ordinære vilkår. En del af de unge har forskellige former for vanskeligheder. Det kan være faglige vanskeligheder, psykiske problemer, diagnose eller fysiske handicaps. Det kan også være kombinationer af forskellige årsager.

Det vigtige denne dag er, at de unge sammen med deres lærere, andre fagpersoner og ikke mindst deres forældre kan se og høre om nogle af de tilbud, der findes, og som kan være den rigtige mulighed for netop dem efter endt skolegang. Det er vigtigt, at de unge får øjnene op for, at der også er uddannelsesmuligheder og arbejdsopgaver til dem.

Men de unge gør det ikke alene. Derfor har vi tilrettelagt det sådan, at forældrene får mulighed for at besøge messen, idet messen også har åbent sidst på eftermiddagen.
God fornøjelse:-)

Oversigten over udstillere på messen – hent ⇓