Introkursus i 8. klasse

Introkurserne i 8. klasse ligger i foråret, og her har du mulighed for at besøge to ungdomsuddannelser. På introkurserne får du et indblik i, hvordan det er at gå på to af de forskellige uddannelser, du kan vælge efter 9. og 10. klasse.

Din UU-vejleder præsenterer valgmulighederne på klassen og viser, hvordan du indtaster dine ønsker på ung.unoung.dk – her kan du se de forskellige muligheder og læse mere om kursernes indhold.

Vejleder oplyser en deadline for at indtaste dine ønsker. Det er en god ide at tage en snak med dine forældre om dine ønsker inden deadline.

Introkursernes opbygning

Vigtigt at vide!


Transport

Hvis du har over 7 km. fra din hjemmeadresse til det sted, du skal på introkursus, har du ret til at få dækket din transportudgifter.

Din skole vil sørge for, at der bliver bestilt billetter, som du modtager på sms om morgenen og igen inden hjemrejse.

Sygdom eller andet fravær

Ved sygdom eller andet fravær er det vigtigt, at du ringer både til kontoret på din egen skole og uddannelsesstedet, hvor du er på introkursus og orienterer dem om dit fravær.

Telefonnummeret til uddannelsesstedet og navnet på en kontaktperson kan du altid finde i kursusbeskrivelsen på ung.unoung.dk

Se her, hvilken uge du skal på introkursus