Study Aalborg 2019 – 8. klasse  


I år afholdes Study Aalborg i Gigantium i uge 45 for alle 8., 9. og 10. klasser. Study Aalborg er en uddannelsesmesse, hvor ungdomsuddannelserne præsenteres på forskellig vis. Derudover vil der være andre udstillere, konkurrencer, aktiviteter osv.

Alle 8. klasses elever skal besøge Study Aalborg en aften med deres forældre. Praktisk information følger her:

Aftenens program 

Når I ankommer til Gigantium vil der være skiltning til oplægssalen, hvor aftenens program starter. I bydes velkommen til uddannelsesmessen af UU-Aalborg. Derefter vil elever fra forskellige ungdomsuddannelser fortælle om baggrunden for deres uddannelsesvalg, hverdagen på en ungdomsuddannelse m.m, ca 45 min.

Efter oplæggene fortsætter I til messeområdet, hvor alle ungdomsuddannelser i Aalborg og UU-Aalborg er klar til at tale uddannelse med jer, ca 60 min. Der vil også være en række spændende aktiviteter og udstillere i foyeren, som også er den del af messen. I vil bl.a kunne møde repræsentanter fra Sund Ung og LO, som har fokus på temaer, der relaterer sig til overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelse.

Transport til og fra Gigantium

Der er mulighed for at benytte sig af gratis transport med bus til og fra Gigantium. Forældre til elever i 8. klasse kan finde billet/vejledning på forældreintra/i Aula.

Materiale til forberedelse og efterbehandling af Study Aalborg