Study Aalborg 2017 – til elever

Her finder du opgaver & praktiske oplysninger m.m.


I år afholdes Study Aalborg i Gigantium fra d. 7.- 9. november for alle 8., 9. og 10. klasser. Study Aalborg er en uddannelsesmesse, hvor ungdomsuddannelserne præsenteres på forskellig vis. Derudover vil der være andre udstillere, konkurrencer, installationer osv.

Ankomst

Når I ankommer til Gigantium skal I enten gå i messesalen (i kælderen) eller konferencerummet (over svømmehallen). Jeres lærere ved, om I skal starte i konferencerummet eller på messen. 

Tidsplan

For alle klassetrin gælder det, at man skal besøge messen og høre et oplæg. Jeres lærere har fået en tidsplan for jeres besøg.

Dagens program

I skal høre et kort oplæg om erhvervsuddannelserne og de gymnasiale uddannelser. Derefter kommer der elever fra forskellige ungdomsuddannelser og fortæller om baggrunden for deres uddannelsesvalg m.m. I skal også besøge messen, hvor I skal besøge ungdomsuddannelsernes stande og finde informationer til jeres opgave, som I har forberedt på skolen inden messen.

I foyeren vil der også være spændende stande som I kan besøge.

Måske skal I også høre et virksomhedsoplæg, hvis jeres lærer har tilmeldt klassen. Dette oplæg foregår også i konferencerummet.

Transport til og fra Gigantium

Det vil blive muligt at benytte sig af gratis SMS-billetter til og fra Gigantium i forbindelse med jeres besøg på Study Aalborg.

KLIK PÅ LINK OG FÅ VEJLEDNING TIL SMS-BILLETTER:  Vejledning til sms-billetter

 

Mad og drikke – husk madpakke

Der er ikke muligt at købe mad og drikkevarer til Study Aalborg, så I skal selv have madpakke med.

Ved spørgsmål til Study Aalborg kontakt: