Study Aalborg 2017 – til lærere

Her finder du opgaver til elever, vejledning til opgaver, praktiske oplysninger m.m.


I år afholdes Study Aalborg i Gigantium fra d. 7.-9. november for alle 8., 9. og 10. klasser. Study Aalborg er en uddannelsesmesse, hvor ungdomsuddannelserne præsenteres på forskellig vis. Derudover vil der være andre udstillere, konkurrencer, installationer osv.

Hver klasse skal tilbringe en halv dag på messen med start om morgenen eller fra middag. Hvornår hvilke skoler og klassetrin skal afsted fremgår af oversigt over fordeling af skoler  – som også er sendt til skolernes postkasse.

Ankomst

Når I ankommer til Gigantium skal I enten gå i messesalen (i kælderen) eller konferencerummet (over svømmehallen). På oversigten over fordeling af skoler, kan I på side 2 se, om I skal starte i konferencerummet eller på messen. 

Tidsplan

For alle klassetrin gælder det, at man skal besøge messen og høre elevoplæg. Se på oversigten over fordeling af skoler, hvornår din klasse skal besøge Study Aalborg (oversigten er også sendt til skolernes postkasse).

Dagens program

I skal høre et kort oplæg om erhvervsuddannelserne og de gymnasiale uddannelser. Derefter kommer der elever fra forskellige ungdomsuddannelser og fortæller om baggrunden for deres uddannelsesvalg m.m. I skal også besøge messen, hvor I skal besøge ungdomsuddannelsernes stande og hvor eleverne skal  finde informationer til deres opgave, som de har forberedt på skolen inden messen.

I foyeren vil der også være spændende stande, som I kan besøge.

Som lærer har du mulighed for at tilmelde din klasse et virksomhedsoplæg. Dette oplæg foregår også i konferencerummet. HUSK! tilmeldingen er bindende.

DU TILMELDER DIN KLASSE HER:

TIRSDAG D. 07.11.17:     TILMELD 

ONSDAG D. 08.11.17:       TILMELD                  

TORSDAG D. 09.11.17:       TILMELD 

Bemærk, hvis du tilmelder din klasse et virksomhedsoplæg forlænges dagen på Study Aalborg med ca en halv time. Virksomhedsoplægget ligger fra kl. 11.00-11.30 Det vil sige, at det enten ligger i slutningen af jeres besøg eller  som det første I skal deltage i på Study Aalborg. Dette fremgår også af oversigten over fordeling af skoler på side 2.

Transport til og fra Gigantium

Det vil blive muligt at benytte sig af gratis SMS-billetter til og fra Gigantium i forbindelse med jeres besøg på Study Aalborg. Da rigtig mange elever skal til Study Aalborg, har vi sendt deltageroversigten til NT, som har lovet at sætte ekstra busser ind.

KLIK PÅ LINK OG FÅ VEJLEDNING TIL SMS-BILLETTER:  Vejledning til sms-billetter

Mad og drikke – husk madpakke

Der er ikke muligt at købe mad og drikkevarer til Study Aalborg, så eleverne skal selv have det med.

Opgaver til Study Aalborg
materiale til lærere

Ved spørgsmål til Study Aalborg kontakt: